Meedoen

Maak jij muziek en wil je podiumervaring opdoen?

Dan hebben wij een podium voor jou! Het Show de Knetter Festival biedt een podium aan (jong) muzikaal talent. Hiermee krijg jij de kans om op te treden naast bekende artiesten (zie programma). Met dit festival zijn wij de facilitator voor talent en/of amateurmuzikanten door het voor jou mogelijk te maken om podiumervaring op te doen, een fanbase op te bouwen, te ontwikkelen etc. Het maakt hierbij niet uit op wat voor niveau je speelt en hoe lang je les hebt. We willen dus iets bieden wat jij op eigen kracht niet voor elkaar krijgt: optreden op een festival in een veilige omgeving waarin ruimte is voor ontwikkeling. 

Doe ook mee!

Wij hebben 30 plekken beschikbaar voor (amateur)muzikanten. We hebben een aantal voorwaarden waar je aan moet voldoen:

Begeleiding

Je kan eigen begeleiding mee nemen naar het festival. Wanneer hiervoor gekozen wordt, is er de mogelijkheid om in de weken voorafgaand aan het festival de bandruimtes van Grandesco Music te huren met korting zodat ze gebruik kunnen maken van een repetitieruimte. Er kan ook gebruik gemaakt worden van de docentenband van Grandesco Music (zij begeleiden de leerlingen van Grandesco Music tijdens het festival). Geef je voorkeur aan dit laatste? Dan kun je kiezen uit deze liedlijst.

Coaching

Voor elke deelnemer aan het festival is er de mogelijkheid voor coaching op de doelen die tijdens inschrijving besproken zijn. In wat voor vorm deze coaching plaats zal vinden is heel persoonlijk per deelnemende muzikant maar we proberen zo dicht mogelijk in de buurt te komen van de wensen van de deelnemer. Te denken valt hierbij aan coachingsessies tijdens de repetities en na het festival een evaluatiegesprek met de betreffende coach.

Vrijwilligers gezocht

Wil jij graag helpen op het leukste festival van Zwolle? Wij zoeken nog vrijwilligers!
Ben jij handig achter de kassa, wil je helpen bij één van de eet- en drinkstandjes of heb je iets anders te bieden?
Meld je dan nu aan en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Meld je hier aan

 

Helaas, je kunt je niet meer aanmelden als vrijwilliger of muzikant bij Show de Knetter 2022.